Υδρομασάζ Σπα

Έχουμε την λύση και εδώ

Το Υδρομασάζ Σπα περιλαμβάνει τη χρήση νερού για την ανακούφιση ενός πόνου στο σώμα ή την επιτάχυνση της αποκατάστασης των μυϊκών παθήσεων.
Αυτά τα αποδεδειγμένα οφέλη της θεραπείας του νερού σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία των τζετ υδροθεραπείας, τα εργονομικά καθίσματα και το άρτια σχεδιασμένο SPA θα σας δώσουν την απόλυτη εμπειρία υδροθεραπείας.
H Bluewaterpools προσφέρει λύσεις και στην κατασκευή Υδρομασάζ Spa.

Μικροπισίνες

Μικρές πισίνες για μικρούς χώρους.

Στη Bluewaterpools μπορείτε να βρείτε μια πισίνα για όλο το χρόνο. Εάν ο χώρος ή η τιμή ήταν πρόβλημα, τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Με τις μικροπισίνες μπορείτε να έχετε τη δική σας όαση στην αυλή του σπιτιού σας και όχι μόνο.

Σάουνα

Ευεξία και χαλάρωση

Είναι παγκοσμίως γνωστή η ευεργετική ιδιότητα της Sauna η οποία μας χαρίζει μια γενική χαλάρωση και ξαναδίνει ευεξία στις αρτηρίες και ελαστικότητα στην επιδερμίδα μας.
Η εφίδρωση που πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην Sauna εγγυάται την ταχεία μείωση των τοξινών και την εξισορρόπηση του μεταβολισμού σας.
Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Sauna το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, ελευθερώνει το διοξείδιο του άνθρακα και τα αιμοσφαίρια εμπλουτίζονται με καινούργιο οξυγόνο έχοντας ως αποτέλεσμα να διεγείρουν τη δραστηριότητα του καρδιακού μυ.

Χαμάμ

Ξεκούρση και αναζωογόνηση του μυαλού σας

Αισθάνεστε τους τεντωμένους μυς σας να χαλαρώνουν, τις σκέψεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας να απομακρύνονται καθώς ο ατμός σας περιβάλει κρατώντας μακριά τον εξωτερικό κόσμο για μια στιγμή χαλάρωσης και ευαιξίας. Οι πόνοι στις αρθρώσεις και στους μυς μειώνονται, το δέρμα καθαρίζεται σε βάθος και ενυδατώνεται. Τελειώνοντας μπορείτε να κάνετε ένα δροσερό ντους, ένα ζεστό μπάνιο ή να κολυμπήσετε στη πισίνα. Σίγουρα θα νιώσετε πιο φρέσκοι και ανανεωμένοι!

water_splash

GALLERY

water_splash

Φόρμα Επικοινωνίας

    Ενδιαφέρομαι για*