Επένδυση Πλακάκι

Ο καλύτερος συνδυασμός τιμής και υψηλής αισθητικής.

Η πιο συνηθισμένη λύση για τις περισσότερες κατασκευές είναι τα πλακάκια καθώς όποτε κάποιος σκέφτεται πισίνα στο μυαλό του έρχεται εικόνα πισίνας με πλακάκι. Σημαντικό πλεονέκτημα της εν λόγω επιλογής είναι η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που προσφέρονται, καθώς και η δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου με σκαλοπάτια, γωνίες, επίπεδα, κ.ά.
Το θέμα είναι ότι δεν κάνουν όλα τα πλακάκια για επένδυση πισίνας. Το πλακάκι πισίνας πρέπει να είναι επυαλωμένο και μη απορροφητικό.
Έτσι επιμένουμε να ζητούμε «πλακάκι πισίνας» ελέγχοντας τις προδιαγραφές του. Επίσης φροντίζουμε ώστε οι αρμοί μεταξύ των πλακιδίων να είναι μη απορροφητικοί ή ακόμη αρμοί σμάλτου ή εποξειδικοί. Επίσης σημαντικό είναι το μέγεθος του αρμού που στα συνηθισμένα πλακάκια πρέπει να είναι περισσότερο από 4mm.

Δείτε τις Επιλογές.

Επένδυση Ψηφίδα

Η ψηφίδα θεωρείται αντικειμενικά η καλύτερη λύση από αισθητικής άποψης.

Ψηφίδα ονομάζεται το υλικό από γυαλί που ψήνεται σε υψηλές θερμοκρασίες, μια επεξεργασία που του προσδίδει εξαιρετική σκληρότητα και αντοχή. Τόσο οι διαστάσεις του υλικού όσο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το καθιστούν ένα προϊόν κατεξοχήν κατάλληλο για την εσωτερική επένδυση της πισίνας. Επίσης, πανέμορφα είναι τα μωσαϊκά γυαλιού, τα οποία δίνουν την εντύπωση μεγαλύτερου βάθους στο νερό της πισίνας.
Τέλος, οι ψηφίδες είναι η καλύτερη επιλογή όταν έχουμε να κάνουμε με δεξαμενές ακανόνιστου σχήματος με πολλά «εξογκώματα» ή με καμπύλες επιφάνειες.

Δείτε τις Επιλογές.

Επένδυση με Μεμβράνη (liner)

Η πιο αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση για την πισίνα σας.

Κατασκευάζεται από μεμβράνες συγκεκριμένων διαστάσεων, ανάλογα με το μέγεθος της πισίνας. για την οποία προορίζεται.
Εγκαθίσταται εύκολα και οικονομικά και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ανθεκτική στην ηλιακή ακτινοβολία και στους μικροοργανισμούς με ανθεκτικό και υγιεινό υλικό, δεν διαθέτει πορώδη επιφάνεια, συνεπώς καθαρίζεται εύκολα, έχει μεγάλο χρόνο ζωής, είναι ανθεκτικό στα χημικά και δεν αφήνει υπόλειμμα στο νερό.
H Bluewaterpools σας εγγυάται την άψογη εφαρμογή στην πισίνα σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιλέξετε.

Δείτε τις Επιλογές.

water_splash

Ζητήστε Προσφορά

    Ενδιαφέρομαι για*

    water_splash

    Gallery