Κατασκευη, Ανακαινιση Πισινας

Μετατροπη Πισινας σε Θερμαινομενη

Mετατροπη Πισινας σε Οικολογικη

Κατασκευη, Ανακαινιση Μηχανοστασιου

Συντηρηση Πισινας

Αξεσουαρ Πισινας

water_splash

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η BLUE WATER POOLS δραστηριοπιοποιείται στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης Πισίνας, Κολυμβητηρίου, SPA, Χαμάμ, και Σάουνας καθώς και στην επεξεργασία νερού με σημαντική εμπειρία. Έχουμε υλοποιήσει στην πορεία των ετών εκατοντάδες σύνθετα έργα με απόλυτη επιτυχία τηρώντας τα χρονικά πλαίσια στα οποία έχουμε δεσμευθεί.

Επιλέγουμε προϊόντα και υλικά υψηλής ποιότητας, ευρωπαϊκής προελεύσεως. Παρέχουμε υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής επαγγελματικών και ιδιωτικών έργων προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Η λειτουργία της πισίνας είναι ένα έργο σύνθετο που περιλαμβάνει εκτός από την κατασκευή της πισίνας και την απαραίτητη χημική επεξεργασία του νερού (κατά τη λειτουργία της). Για αυτό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Η ανεπαρκής γνώση και η κακή λειτουργία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία να εξασφαλιστεί υγιεινό και διαυγές νερό κατά τη χρήση της.

Η BLUE WATER Pools ασχολείται πολλά χρόνια (από το 2004) με τη κατασκευή και συντήρηση της πισίνας καθώς και με την επεξεργασία του νερού. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μας εμπιστεύονται μεγάλοι όμιλοι ξενοδοχειακών μονάδων.

water_splash

Ζητήστε Προσφορά

  Ενδιαφέρομαι για*

  water_splash

  Gallery

  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  COMPANY PHILOSOPHY

  Περιβαλλοντική Συνείδηση

  Εφαρμόζουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας και συνεργαζόμαστε ενεργά πάνω σε πρότυπα για την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος

  Φιλοσοφία Αριστείας

  Επιλέγουμε προϊόντα και υλικά υψηλής ποιότητας, ευρωπαϊκής προελεύσεως. Υλοποιούμε επί σειρά ετών σύνθετα έργα με απόλυτη επιτυχία, τηρώντας τα χρονικά πλαίσια στα οποία έχουμε δεσμευθεί.

  Φιλόδοξες Κατασκευές

  Καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με τεχνογνωσία και υπευθυνότητα, μας βοηθούν να κατασκευάζουμε τις καλύτερες πισίνες για κάθε πελάτη μας.

  water_splash

  ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

  BEHNCKE_Logo_ohne_Claim_gross
  unnamed3
  unnamed
  plimat
  logo-saci
  Kripsol-logo
  images2
  images
  VGE_LOGO2-e1425564061438
  unnamed2